Обратно 29.11.2017

Преобразуване на групата E.NEXT - нов етап на развитие

Ребрендинг E.NEXT-Group - новый этап развития

Логото на компанията не е само негова търговска марка. Това е сублимиран израз на нейната философия, нейната позиция на живот. Светът се променя - компанията и нейното лого се развиват заедно с него.

Обновеният знак на E.NEXT по-точно изразява позицията на марката като лидер, консолидира напредъка, постигнат по пътя на нейното изкачване, реалните промени в стила на комуникациите и плановете за развитие на географското и представяне.

Новият образ на знака съответства на съвременните световни тенденции за лаконичност и утилитаризъм в свръхнаситеното информационно поле.

Знакът еволюира: сега по-добре се разчита, става разбираем и познат на международната общност. Запазвайки приемствеността във формата си, той акцентира върху стойностите на марката: постоянно развитие, фокусиране върху решенията, актуалност.

Преобразуването на марковата линия на символизира мобилността, прогресивността и либерализма в подходите за правене на бизнес. Изображенията на новата концепция са: хора, идеи, светлина, динамика, партньори.

Логото отразява философията на марката E.NEXT: лидерство и откритост, развитие и ефективност на решенията, уместност и фокус върху резултатите. Интегрираните графични елементи символизират надеждността, непрекъснатото развитие и фокусирането върху стойностите на марката.


Научете новините на първо място!

Запишете се за нашия бюлетин и първите, които знаят за промоции, продуктови иновации и развитие на Компанията!